Over Papa’s wereld

DKP_0868De bladen in de schappen, de blogs op internet, de verschillende Facebook-groepen, forums, ze praten en schrijven allemaal over ‘mama en kind’. De papa’s blijven een beetje achter. Tijd om daar eens verandering in te brengen met een blog geheel over alle facetten die horen bij het papa zijn. De gelukkige momenten, de frustraties, de verrassingen, de teleurstellingen, de mooiste momenten die je nooit meer wilt vergeten. Ze zullen allemaal voorbijkomen op Papa’s wereld.

Nu eens niet geschreven door mama’s voor mama’s maar door een papa, voor iedereen die papa wil worden, gaat worden of al papa is. Natuurlijk mag iedereen meelezen, commentaar geven en teksten delen aan iedereen die het de moeite waard zal vinden.

Heeft Papa’s wereld de waarheid in pacht? Absoluut niet! Alle blogs die hier geschreven worden komen voort uit eigen gedachten en ervaringen waaruit een eigen mening is gevormd. Ben het er mee eens of oneens. Laat maar weten.

Reacties op Papa’s wereld door verschillende organisaties:

Kinderopvangtotaal –  Goed initiatief!
ZwitsalSucces met het blog, Maarten! Groetjes, Zwitsal
Princess Leia.nl – Erg verfrissend om een blog te lezen over vader en kind in plaats van moeder en kind! Zijn manier van schrijven vind ik erg vermakelijk!

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s