Mamamaandag 28 maart 2016

mamamaandag2016In Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.


instasize_0404205811.jpgDoor drukte met de mannetjes en vermoeidheid ’s avonds is de mamamaandag van vorige week een weekje opgeschoven.

Mijn moeder was weer overgekomen uit het wilde westen van het land. We zijn lekker een paar uurtjes in Duitsland gaan shoppen. Kyran werd lekker door mijn moeder gedragen in de draagdoek en Liam mocht een keertje in de buggy. Gelukkig vindt hij dat de laatste tijd wel prima, voorheen was het af en toe een drama als hij in een kinderwagen moest. Hij wilde liever zelf lopen of gedragen worden in de draagzak. Maar dat was nu geen optie en op deze manier konden we rustig rondlopen zonder dat er een tweejarige telkens ontsnapte.
We hebben voor het eerst in lange tijd weer eens geshopt en natuurlijk een lekkere koffie gedronken en daar hoorde ook een gebakje bij. Kyran kreeg melk met slagroom natuurlijk..


Meer Mamamaandag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s