Mamamaandag 22 februari 2016

mamamaandagIn Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

mamamaandag22-2-2016Vroeger als we een verjaardag of feestje of iets dergelijks hadden, mocht ik altijd een boek meenemen. Het was nooit zo aan mij besteed om uren in de drukte te zitten. Gelukkig hield ik van boeken lezen en met een boek kon ik me altijd in een andere wereld wanen en merkte ik niks meer van de herrie om me heen. Ze zeiden altijd dat er een bom naast me af kon gaan en ik zou het niet merken als ik met m’n neus in een boek zat.
Inmiddels is die tijd voor mij wel een beetje voorbij. Een boek meenemen naar een feestje wordt niet echt meer geaccepteerd als je volwassen bent. En misschien maar goed ook, want inmiddels vind ik feestjes en verjaardagen gelukkig wel stukken leuker.
Liam kan zich juist heel goed vermaken in de drukte van een feestje. Hij geniet van de aandacht en het spelen. Maar soms, als het hem na een tijdje toch te veel wordt, kan hij ook lekker in een hoekje heel rustig gaan zitten spelen. Of wat hij dan nog fijner vindt en waar ik het meeste van geniet; hij kruipt met een boekje op schoot en we lezen het samen of ik lees het voor. Heerlijk die momentjes en zo fijn dat hij er ook zo van kan genieten.


Meer Mamamaandag

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s