Mamamaandag 11 januari 2016

mamamaandagIn Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.


received_10206075432704653.jpegLiam wil de laatste tijd steeds meer en meer helpen. Dat deed hij altijd al graag, maar nu wordt het ook steeds handiger als hij even helpt. Hij kan ook steeds meer en dat is voor hem ook fijn. Maar soms voelt hij zich zo groot, dat hij gevaarlijke toeren uit wil halen zodat hij kan helpen. Hij mag altijd helpen met eten koken, als hij wil. Zoals de aardappels in de pan gooien als ze geschild zijn, samen roeren in de pannen, yoghurt in z’n bakje doen of z’n eigen brood smeren. Van de week gingen we soep koken en ik vroeg of hij het krukje even wilde halen, zodat ik de grote pan op de kast kon pakken. Ondertussen pakte ik de groenten enzo uit de koelkast. En voor ik het wist klom hij via het krukje op het aanrecht terwijl hij riep, mama blijft beneden, Jam pakt de pan wel. Haha, zo schattig! Helaas is het hem niet gelukt en moest ik toch maar even helpen. Even later kon hij toch nog helpen met roeren in de soep en het dekken van de tafel.


Meer Mamamaandag

One comment

  1. Het is me wel een bijdehand knaapje die Liam. Laatst pakje hij het opstapje toen ik bezig was met aardappelen schillen.’Opa…Yam helpen?’. En met vrolijkheid dumpte hij telkens de aardappelen in de pan. Hé, at is toch mooi zo’n hulpje in de keuken.
    Nou dan heeft hij toch zéker een lekker toetje verdiend. 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s