Papa zijn is: 10x achterelkaar Elmo imiteren

papazijnisWie is er niet groot mee geworden, een tegeltje aan de wand met een wijze spreuk? Tegeltjes met de grootste waarheden des levens, met de meest filosofische gedachten die een mens maar kan hebben. Tegeltjes die ontroering, vreugde en stof tot nadenken schenken.
Wat gebeurt er als een papa met deze tegeltjes aan de slag gaat? Welk verhaal schuilt er achter de oneliners? Regelmatig zal Papa’s wereld een nieuwe tegelspreuk plaatsen met een passend verhaal.

img_20150216_225702.jpg

Even wat gekkigheid uithalen met je kind kan soms heerlijk bevrijdend zijn. Wie houdt er niet van om soms een gek stemmetje op te zetten? Ik in ieder geval wel. Mijn kwaliteiten in imitaties mogen dan nog geen fractie in de buurt van Jochem Myjer en Carlo Boszhard komen, maar een Elmo zit er aardig in. Er zijn van die momenten dat het rode monstertje in mij naar boven komt en ‘Elmo vliegen’ er uit vliegt. Na een schaterlach hoor ik al snel ‘nog een keertje’. En die zin hoor ik daarna nog een keertje en nog een keertje en…. Nou ja, het is duidelijk. Vooruit, nog een keertje. Al snel heeft Elmo tien maal achter elkaar een vlucht uit mijn keel gemaakt. Wat nu helemaal leuk is, nu Liam ietsjes ouder is geworden, nu doet hij mee met stemmetjes opzetten. Kijk uit Jochem en Carlo, er komt concurrentie aan!

Meer tegeltjes en verhalen kun je vinden op de verzamelpagina van "Papa zijn is:"

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s