Mamamaandag 28 december 2015

mamamaandagIn Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

Na bijna twee weken in het ziekenhuis, was ik superblij toen ik hoorde dat ik toch voor de kerst naar huis mocht. Samen met mijn familie kerst vieren. De plannen moesten iets gewijzigd worden, maar dat kon de pret niet drukken.

Mijn moeder en broertje kwamen de dag voor kerst, zodat ze alvast bij ons boodschappen konden doen. Eerste kerstdag hebben we lekker ontbeten in onze pyjama’s en na het uitlaten van de honden, ging m’n moeder de keuken alvast in. Ik lag ondertussen nog even op bed bij te komen van de drukte. Daarna heb ik nog even geholpen en hadden we uiteindelijk een aantal heerlijke hapjes op tafel staan (al zeg ik het zelf). De volgende dag hebben we lekker rustig aan gedaan en weer de hele ochtend in onze pyjama’s doorgebracht tot Maartens ouders kwamen. Gourmetten was nu even niet zo’n goed idee in verband met alle luchtjes die dan zo lekker blijven hangen in onze kleine huiskamer. Dus we hebben uiteindelijk al het vlees en zo in de keuken klaargemaakt en alles lekker aan tafel opgegeten. Stukken rustiger dan overal heen racen en het halve land doorkruisen, maar toch was ik gesloopt na die paar dagen. Gelukkig hebben we zondag een rustige dag gehad en zijn Maarten en Liam vandaag samen naar de Efteling geweest.

Ik heb in ieder geval genoten van mijn kerst thuis. Zo fijn om weer naast mijn mannen te slapen en gewoon lekker thuis te zijn bij Nala. Dit was alweer de laatste mamamaandag van dit jaar. Tot volgend jaar!


Meer Mamamaandag

2 reacties

  1. Ja Chantal, het was gezellig tweede kerstdag. Nu maar uitrusten. Vandaag heerlijk met Maarten en Liam naar de Efteling geweest. Was heel druk, maar hebben genoten.
    Fijn dat je voor de kerstdagen naar huis mocht. Niks is beter dan thuis.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s