Mamamaandag 17 augustus 2015

mamamaandagIn Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.


Vorige week ben ik met Nala en Liam lekker naar het bos geweest. Natuurlijk viel het aapje in slaap vijf minuten voor we er waren, dus heb ik hem het grootste deel van de tocht op m’n rug gedragen. Toen ik bijna weer bij de auto was, vond meneertje dat het tijd was om wakker te worden.

Hij heeft heerlijk door het bos gestruind en allerlei takken verzameld. En uiteindelijk gingen we verstoppertje spelen. Ik moest tellen en hij ging zich verstoppen. Ik speelde wel een beetje vals, want ik keek stiekem in mijn telefooncamera wat hij aan het uitspoken was. En dat leverde een geweldige foto op, al zeg ik het zelf. Daarna was het tijd dat ik me ging verstoppen en hij tellen. “Eén, twee, vijf, vijf, tien! Mama zoeken! Jaaaaa, vonden!”.

Later die dag gingen we nog even naar de winkel en daar had ik de schrik van m’n leven. Liam rende er ineens vandoor en ik kon er niet achteraan want ik kon niet langs iemand in een rolstoel. Ik dacht het wel even in het andere pad op te wachten, maar op de een of andere manier is hij toch een andere kant op gerend. En natuurlijk was hij op dat moment muisstil en reageerde hij niet toen ik hem riep… Na een paar verhitte minuten zoeken en de deur in de gaten houden, riep ik: “Liam, waar ben je?”. En daar antwoordde hij wel op gelukkig. “Hier, mama! Jam (vers)toppen!” En een lol dat hij had toen ik hem eindelijk vond, verstopt tussen/achter een paar schappen. Klein spook!

Meer Mamamaandag

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s