Mamamaandag 27 april 2015

mamamaandagIn Mamamaandag kiest Chantal wekelijks één foto uit die in die week een speciaal moment weergeeft. Een zware keus omdat er dagelijks heel veel kleine en grote genietmomentjes zijn.

 Gisteren zijn wij naar de Elf Fantasy Fair geweest in Haarzuilens. Ons kleine mannetje ging als hondje, want het weer was helaas niet al te warm. Gelukkig heeft het de hele dag alleen maar af en toe gemiezerd en viel het allemaal reuze mee.
We hebben een heerlijke dag gehad met onze twee hondjes (Nala was ook mee). Liam heeft genoten van alle aandacht die hij kreeg. Iedereen vond hem schattig.. En dat is hij natuurlijk ook! 😉

Hij heeft de hele dag veel gelopen, maar af en toe wilde hij lekker gedragen worden. En dat kon natuurlijk, want we hadden de mei tai mee.
We hebben mooie kostuums gezien, allemaal leuke kraampjes bekeken en lekkere dingen gegeten. Liam had het zelfs weer voor elkaar dat hij een potje met hakhoning (met kleine stukjes voor het proeven) mee naar huis kreeg. Kleine snoepkont..

Van de zomer hopen we naar Castle Fest te gaan. Moet ik alleen nog verzinnen wat we dan aandoen. Want dan zal hij helaas niet meer in het hondenpakje passen (hoop ik..).

Meer Mamamaandag

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s