En, wil jij later kinderen?

SquareLite_2019113133648843.jpgAls kind denk je er al eens over na. Je speelt vadertje en moedertje en de pop is het kind. Als je met z’n drieën bent is er altijd wel eentje de klos om het kind te spelen. Speels komen wel eens de volgende vragen voorbij: “Wil jij later kinderen? Hoeveel dan? Moet het dan een jongetje of meisje zijn?” De een antwoord met een absolute ‘ja’, de ander wilt er nog lang niks van weten, nog even lekker zelf kind blijven.

Eigenlijk blijven deze vragen wel hangen. Ze komen altijd wel een keer opborrelen. Zo ook bij mij toen ik een vaste relatie ging krijgen. Een belangrijk punt bij mijn partnerkeuze. Zelf wist ik al heel lang dat ik papa wilde worden, een kleintje om voor te zorgen om samen mee te spelen en om op te zien groeien. Al snel tijdens de eerste dates kwam het onderwerp ter sprake. Ik weet eigenlijk niet eens meer wie er over begon, zij of ik. Yes, ze wil ook kinderen! Dat is in ieder geval geen afknapper. Wat, hoeveel? Drie? Ik zat iets meer te denken aan twee. Ach, laten we eerst maar eens kijken voor eentje als de tijd rijp is. Gelukkig, we zitten in ieder geval op de lijn dat er nakomelingen kunnen komen. Tenminste, als de natuur ons welgezind is. Yups, dit zou heel goed de moeder van mijn kind(eren) kunnen worden.

Wat een waarheid zou het uiteindelijk blijken te zijn. Die eerste date in 2007 resulteerde in een heel mooi mannetje in 2013. Wanneer zou hij een eerste antwoord weten op de vraag ‘wil jij later kinderen’?

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s